RÓLUNK


Vállalkozásunk 2013 óta működik. A nagyköltségvetésű reklámfilmek gyártásvezetésétől kezdve a kisebb, videodokumentációs munkák teljes produkciós lebonyolításáig mindennel foglalkozunk. Olyan határterületeken is otthonosan mozgunk, mint a grafikai-tervezés, vetítéstechnika és kreatív koncepció készítése. Hitvallásunk része, hogy ezeken a gyorsan változó, dinamikus területeken a sokfunkciós, mozgékony vállalkozásoké a jövő.


ÜGYFELEINK


client_logos2016  


 
Logos Slider
Logos Slider

Videókészítés

Projektdokumentáció, rendezvények, tréningek felvétele, image filmek, bemutató filmek, testimonial videók, riportok, videóújságírás, színházi előadás-felvétel, werkfilm - bármilyen műfajhoz megtaláljuk a megfelelő formát, hogy autentikus videókat készítsünk.
Logos Slider
Logos Slider

Grafikai tervezés

Logó- és arculattervezés, névjegy, flyer, poszter, stb. Miután jól körüljártuk a témát a megrendelővel (és az árban is megegyeztünk) ötleteket, vázlatokat, különböző verziókat hozunk a megbeszéltek szerint, hogy aztán friss, ötletes, figyelemfelkeltő logó és arculat születhessen.
Logos Slider
Logos Slider

Honlaptervezés

Van már arculat, de nincs honlap? Mi átsegítjük a vállalkozásod az online térbe is. Honlap és UI tervezés és programozás. Mondjunk erről többet? Web2: Facebook, Twitter, Youtube csatorna arculat, fejlécképek, egyedi megoldások.
Logos Slider
Logos Slider

Dekoráció, installáció tervezés és kivitelezés

Van már logó, arculat, de még csak papíron? Konferenciára, szakmai kiállításra, vagy csak az iroda falaira, az épület homlokzatára mi a papírról a térbe varázsoljuk. Standok, info pultok, homlokzati, és beltéri fali dekorációs elemek gyártása és helyszíni installálása.
Logos Slider
Logos Slider

Prezentáció tervezés

Szeretnél kitűnni egy konferencián, továbbképzésen a tömegből? Turbózzuk fel prezentációdat! Az unalmas diák helyett a mindenki által használható, de igazán látványosan csak avatott kezekben működő prezi szoftver segítségével látványos prezentációt készítünk saját arculati elemekből, kérésre bármilyen animációval, adatvizualizációval.